Cor Lieder Càmera Cor Lieder Càmera Cor Lieder Càmera Cor Lieder Càmera Cor Lieder Càmera Cor Lieder Càmera Cor Lieder Càmera Cor Lieder Càmera Cor Lieder Càmera Cor Lieder Càmera Cor Lieder Càmera Cor Lieder Càmera Cor Lieder Càmera

Manifest en relació als fets d'ahir a Catalunya

 

Lieder Càmera condemnem els fets violents ocorreguts durant el dia d'ahir i la greu vulneració dels drets que com a ciutadans europeus ens corresponen.

Mai acceptarem la violència com a argument.

Ens sentim
orgullosos de la nostra ciutat, Sabadell, i de tot Catalunya, pel civisme, seny i contenció davant de la brutalitat de què vam ser víctimes.

Refermem el nostre compromís amb les institucions catalanes, la democràcia i la llibertat d'expressió i els drets civils.


Sabadell, 2 d’octubre de 2017

Manifest

El cor Lieder Càmera, amb quasi trenta anys d'història a darrere, ha estat una de les entitats del país que ha treballat incansablement per la difusió del patrimoni musical català, pel creixement del cant coral a les nostres terres i per la recuperació de la normalitat cultural a la qual aspira qualsevol nació.

Davant dels fets que estem vivint, que considerem com un atac a la democràcia i a la llibertat d'expressió del nostre poble, volem manifestar la solidaritat amb les nostres institucions i els seus dirigents.

Mentrestant, nosaltres continuarem incansables la tasca de fer sentir les nostres veus arreu, per ajudar a preservar i ensenyar a estimar la cultura del nostre poble.

Pàgines